Voorwaarden fotoshoot

U wilt een fotoshoot boeken, of heeft een fotoshoot geboekt. Leuk, ik heb er zin in! Op deze pagina leest u de voorwaarden van een fotoshoot bij IVDB Fotografie, om misverstanden te voorkomen. U gaat akkoord met de voorwaarden als u de fotoshoot boekt.


- Uw afspraak is pas definitief wanneer u een bevestiging per mail ontvangen heeft van IVDB Fotografie. Hierin zal ik nogmaals de algemene voorwaarden verwerken.

- U kunt uw afspraak kosteloos annuleren tot 1 week voor de afspraak, wel kunt u, uw afspraak kosteloos verzetten tot 24 uur van te voren. 

- Indien er overmacht aan de hand is door middel van heel slecht weer, ziekte of overlijden zal IVDB Fotografie hier een onderscheid in maken. 

- Betaling mag per bank, het bedrag dient twee dagen van te voren op mijn rekening te staan. Of contant bij aanvang van de fotoshoot.  

- Binnen 14 dagen na de fotoshoot ontvangt u de foto's. U kunt mij eventueel een USB-stick, of cd-rom geven waar ik de foto's op kan zetten. Na afloop kun je deze bij mij ophalen of zal ik deze opsturen tegen de actuele kosten van postNL. 

- Nabestellen van foto's is mogelijk tot 2 maanden na het ontvangen van de foto's, hierna zal ik de foto's uit mijn bestanden verwijderen. 

- U geeft toestemming om de foto's gemaakt door IVDB Fotografie te gebruiken voor social media, reclame en portfolio doeleinde van IVDB Fotografie. 

- IVDB Fotografie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het kwijtraken, beschadigen of het op doen van letsel tijdens en onderweg naar  de fotoshoot. U bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor alles wat er tijdens de fotoshoot plaats vind, ook indien er gebruik gemaakt word van de door mij beschikbare fotohalsters/spullen.

- Mochten de foto's mislukken of verloren gaan door een technisch defect, kan er geen schadevergoeding geëist worden. In dit geval bied IVDB Fotografie u een passende oplossing. 

- Niet tevreden? Neem contact op en IVDB Fotografie zal samen met u opzoek gaan naar een passende oplossing.

- IVDB Fotografie behoudt zich het recht om de voorwaarden en/of prijzen tussentijds te wijzigen. De voorwaarden zullen dan u kenbaar gemaakt worden. Prijzen staan na boeking vast.

 


Beschikbare tijden*


* indien niet volgeboekt

 

Maandag, dinsdag en vrijdag begintijd tussen ( afhankelijk van de afstand ) 14.00 - 21.00

Donderdag, zaterdag & zondag begintijd tussen 7.00 - 21.00