Informatie


Zelf je favoriete kiezen! 

Ik zoek de foto's uit op kwaliteit en sla deze op. Uit deze selectie zal ik afhankelijk van je pakket 1-3 voorproefjes maken en je deze binnen 3 werkdagen toesturen samen met de andere onbewerkte foto's zodat je een voorbeeld van het resultaat hebt. Hierna kun je binnen 14 dagen een keuze maken welke foto's je na bewerkt wil ontvangen. Zodra ik je keuze ontvangen heb ga ik aan de slag met het na bewerken van je geselecteerde foto's. Ik streef erna om de foto's binnen 14 dagen aan je te kunnen leveren, lukt dit niet door omstandigheden neem ik contact met je op. 
Onbewerkte foto's mogen nooit gebruikt, verspreid of gekopieerd worden. 

 

Gebruik van de foto's

Zodra je de foto's ontvangen hebt kun je de foto's gebruiken waar voor je wilt. Echter zitten hier enkele voorwaarde aan verbonden zoals te lezen in de algemene voorwaarden die je toegestuurd krijgt bij de bevestiging van de fotoshoot. Foto's zonder watermerk mogen enkel gebruikt worden voor privé gebruik, of onder vermelding van IVDB Fotografie en voor het afdrukken. Voor social media e.d. kun je de foto's met watermerk gebruiken. De foto's mogen op geen enkele manier door iemand anders worden bewerkt dan door IVDB Fotografie, ook het gebruik van filters is niet toegestaan. 
Indien deze regels niet nageleefd worden zal ik een factuur sturen van €75,- per verkeerd gebruikte foto. 

Handig om mee te nemen

Tijdens een fotoshoot  met een dier is het handig om een extra begeleider mee te nemen, deze persoon kan assisteren met het vasthouden en aandacht trekken van het dier.
Babydoekjes en een borstel zijn ook altijd erg handig, evenals brokjes of een beloning, of andere dingen ter afleiding. 

 

Jurken

Ik beschik over enkele jurken, deze kunnen gratis geleend worden tijdens de fotoshoot.