Heb je na het kijken op mijn website nog een vraag of opmerking.
Neem dan via onderstaand formulier contact met mij op. 
Ik streef er naar om elk bericht binnen 24 uur te beantwoorden. Reactie plaatsen

Reacties

Gabrielle
10 dagen geleden

Het was een super gave fotoshoot! En de foto’s kreeg ik al zo snel! Zo blij mee!!

Jolanda van Weverwijk
9 maanden geleden

Iris heeft een geweldige fotoshoot gedaan op het Wellancollege. 40 leerlingen met 8 verschillende paarden en pony's heeft ze voor de lens gehad en het resultaat was geweldig. Namens mijn leerlingen bedankt voor de prachtige foto's! Ze hebben een geweldige herinning gekregen aan de schoolpaarden.

Linda van Hemert
9 maanden geleden

Super shoot gehad en het resultaat is echt wauw! Zo blij met de foto's!! Iris neemt de tijd voor je en geeft tips voor de mooiste foto's. Aanrader!!

Christa Verleun
11 maanden geleden

Gisteravond een leuke shoot gehad. Iris gaat erg geduldig en professioneel te werk, super fijn! Ik ben ook erg blij met het eindresultaat!

Sunniva Hoekstra
een jaar geleden

Ik heb een super leuke shoot gehad bij Iris. Ze is geduldig en neemt ruim de tijd. Daarnaast legt ze goed uit hoe je het beste bij je paard kunt gaan staan om een zo mooi mogelijke foto te krijgen. En ik moet zeggen dat is zeker gelukt, heel erg blij met het resultaat 😊🤩

Lisa
een jaar geleden

Ik stond model voor een workshop van sanne (@equishoots) en daar was Iris ook bij die fotos maakte.. en ze heeft echt super mooie plaatjes geschoten!😍 mega leuk!